Jos A5

Rezervacija
Povpraševanje
Splošna obvestila in pogoji bivanja
Apartma se nahaja na mirni lokaciji v starem mestnem jedru na Prečni ulici v visokem pritličju staro meščanske hiše, samo korak stran od Tromostovja in ljubljanske tržnice.
Apartma ima tri sobe in skupni dnevni prostor s kuhinjo. Prva soba je opremljena kot studio, ležišče je raztegljiv kavč (140 x 200 cm), v sobi je opremljena mini kuhinja, CATV, brezplačni širokopasovni žični in brezžični (Wi-Fi) internetni dostop. Soba ima lastno kopalnico s straniščem in tušem. Druga soba ima posteljo dimenzije (140 x 200 cm), delovni kotiček ter svoj tuš in umivalnik. Tretja soba je opremljena z zakonsko deljivo posteljo (180 x 200 cm), ter kopalnico s tušem, umivalnikom in pralno sušilnim strojem. Stranišče je ločeno in ima vhod s hodnika. Kuhinja je opremljena s hladilnikom, štedilnikom s pečico, malimi gospodinjskimi aparati, posodo in priborom. Jedilna miza loči kuhinjo od dnevnega prostora s kavčem, ki se raztegne v dve dodatni ležišči. V apartmaju je CATV, brezplačni žični in brezžični Wi-Fi internet, likalnik z likalno desko, fen, posteljnina ter brisače. Gostje imajo dostop do privatnega travnatega dvorišča. Kajenje v apartmaju ni dovoljeno!
Privatno parkirišče za dnevno doplačilo 12 € je približno 100 m stran od apartmaja (samo za osebna vozila, ki ne presegajo dolžine 5m) - dnevna cena najema je 12 €, mesečna pa 120 €. Rezervacije po predhodnem naročilu.
Nastanitev
Jos A5
Tip (*)
A5+1
Naslov
Prečna ul.
Lokacija (*)
I.
Kategorija (*)
22
Naša ocena
2.02.0
Površina m²
75
Št. ležišč
5
Št. pomožnih ležišč
1
Št. spalnic
3
Posteljnina, brisače
Jedilni pribor, posoda, gost. aparati
Lastna kopalnica
TV z več kot 40-imi programi
Internet (*)
Pisalna miza
Mikrovalovna pečica
Pomivalni stroj
Pralni stroj
Klima
Balkon (B)/Terasa (T)/Loža (L)
Garaža (G)/Privatno parkirišče (P) (*)
Cena/dan (01.04.-01.11.) (Št. oseb)
od 139 € (1-5)
od 151 € (6)
Cena/dan (01.11.-01.04.) (Št. oseb)
od 125 € (1-5)
od 137 € (6)
Cena/teden
od 875 €
Cena/mesec
od 1.990 €
V primeru najema po mesečni ceni je obvezno doplačilo za končno čiščenje (100 €).

Paket 'prvi zajtrk' v apartmaju; 10 €/ 1 oseba, vsaka dodatna oseba 5 €

Možnost samopostrežnega zajtrka v City hotelu, Dalmatinova 15 (200 m).

Vodeni ogledi mesta Ljubljana v slovenskem, angleškem in ruskem jeziku; 1-5 oseb 70 €, 10% popust za goste v Apartmajih Tour As Ljubljana.

Review:
It is always nice to come to Ljubljana and live in the old town. Weather sunny, 1 day thunder and brain. A nice holiday enjoying good food and friendly people. (from Finland)

Had a lovely time here. The apartment is very well located and equipped. In short, you could not ask for more! Ljubljana itself is an interesting city with friendly people. We hope to come back someday. The staff at Tour AS were helpful and friendly. (from UK)

A warm ąnd cozy place for a two-night stay in Ljubljana! Thanks to Skupina Apartmaji Tours for Postojna/Predjama trip which made our Slovenia trip worth to visit. We definitely want to come back again! Thanks again! (from Hong Kong)

We had a pleasant stay. Well located, quite and we hope to be back soon. (from Nigeria)