Luka ST

Rezervacija
Povpraševanje
Splošna obvestila in pogoji bivanja
Studio se nahaja v neposredni bližini Tromostovja, Prešernovega trga in Plečnikove tržnice na Trubarjevi cesti v prvem nadstropju stare meščanske hiše. Je idealno izhodišče za raziskovanje Ljubljane in Slovenije.
Klimatiziran studio ima galerijo z ležiščem (140 x 200 cm), kjer ni stojne višine. Spodaj v dnevnem prostoru je kavč, ki se lahko raztegne v ležišče (160 x 200 cm), miza za 2 osebi in kuhinjska niša z električnima kuhalnikoma, manjšim hladilnikom ter malimi gospodinjskimi aparati, posodo in priborom. Kopalnica ima tuš in WC. Studio je opremljena z LCD CATV, brezplačnim širokopasovnim žičnim in brezžičnim (Wi-Fi) internetnim dostopom, likalnikom z likalno desko, sušilnikom za lase, posteljnino in brisačami. Gostom je na voljo tudi souporaba pralnega stroja v skupnem prostoru.
Privatno parkirišče za osebna vozila, ki ne presegajo dolžine 5m, je 200 m od studia (samo za osebna vozila, ki ne presegajo dolžine 5m) - dnevna cena najema je 12 €, mesečna pa 120 €. Rezervacije po predhodnem naročilu.
Nastanitev
Luka ST
Tip (*)
A2S+1
Naslov
Mali trg
Lokacija (*)
I.
Kategorija (*)
22
Naša ocena
3.03.03.0
Površina m²
23
Št. ležišč
2
Št. pomožnih ležišč
1
Št. spalnic
ST
Posteljnina, brisače
Jedilni pribor, posoda, gost. aparati
Lastna kopalnica
TV z več kot 40-imi programi
Internet (*)
Pisalna miza
Mikrovalovna pečica
Pomivalni stroj
Pralni stroj
Klima
Balkon (B)/Terasa (T)/Loža (L)
B
Garaža (G)/Privatno parkirišče (P) (*)
Cena/dan (01.04.-01.11.) (Št. oseb)
od 65 € (1-2)
od 77 € (3)
Cena/dan (01.11.-01.04.) (Št. oseb)
od 59 € (1-2)
od 71 € (3)
Cena/teden
od 432 €
Cena/mesec
od 1.090 €
V primeru najema po mesečni ceni je obvezno doplačilo za končno čiščenje (55 €).

Možnost samopostrežnega zajtrka v City hotelu, Dalmatinova 15 (200 m).
Paket 'prvi zajtrk' v apartmaju; 10 €/ 1 oseba, vsaka dodatna oseba 5 €.

Vodeni ogledi mesta Ljubljana v slovenskem, angleškem in ruskem jeziku; 1-5 oseb 70 €, 10% popust za goste v Apartmajih Tour As Ljubljana.

Review:
We have enjoyed our stay here in Luka very much. Very friendly staff. Location is perfect. Thanks a lot. (from Russia)

This clean, airy yet warm room contributed to our wonderful time in beautiful Slovenia and Ljubljana. The décor is bright and funky and adds a friendly feel. The upper little loft area would be great to be used- add a ladder and a futon bed perhaps, or cushion to sit on and magazines, brochures, etc. Thank you very much for everything; hope to see you again soon. (from UK)

We were very pleased with Luka apartment, Ljubljana and Slovenia. Everything was excellent organized by staff agency. Especially we were impressed with folk music of Golica. Many thanks (from Finland)

Proveo sam 3 predivna dana u Ljubljani. Sviđa mi se grad, Slovenija i vaše gostoprimstvo. Apartman je odličan, bilo je pravo uživanje boraviti ovde. (from Srbija)

We had been well in Ljubljana and in Slovenia. There are beautiful places. The apartment is very nice and well located. We hope to return. (from Italy)

Thank you for everything. A beautiful apartment in a beautiful city! See you soon. (from Italy)

Great apartment studio in the very centre of the amazing Ljubljana. Everything was perfect, clean and tidy but above all receptionists were so nice and helpfull! It was worth to stay here... and to come back soon! (from Italy)