Studio Mija

Rezervacija
Povpraševanje
Splošna obvestila in pogoji bivanja
Apartma se nahaja na Poljanski cesti v starem delu mesta, v neposredni bližini reke Ljubljanice. Do Plečnikove tržnice, Prešernovega trga in Tromostovja je samo 500 metrov.
Moderen studio ima dve nadstropji. V zgornjem prostoru, ki ga s spodnjim povezujejo široke stopnice so omare in postelja (140×200 cm) z izvlečnim predalom. Pri postelji je tudi manjši LCD televizor.
Spodaj je dnevni prostor skupaj z jedilno mizo in kuhinjo, ki je popolnoma opremljena s posodo in priborom, štedilnikom, pečico, hladilnikom, toasterjem. V kopalnici je pralni stroj in tuš. Tudi spodnji del ima svoj večji LCD televizor.
Studio je opremljen s CATV, klimo, brezplačnim širokopasovnim žičnim in brezžičnim (Wi-Fi) internetnim dostopom, likalnikom z likalno desko, sušilnikom za lase, posteljnino, brisačami. Nahaja v drugem nadstropju brez dvigala.
Možno je tudi parkiranje v javni garaži približno 150 m stran od apartmaja (samo za osebna vozila, ki ne presegajo dolžine 5m in višine 2.1m) - dnevna cena najema je od 10 €, mesečna pa 160 €. Rezervacije po predhodnem naročilu.
Nastanitev
Studio Mija
Tip (*)
A2S
Naslov
Poljanska c.
Lokacija (*)
I.
Kategorija (*)
333
Naša ocena
4.04.04.04.0
Površina m²
33
Št. ležišč
2
Št. pomožnih ležišč
0
Št. spalnic
ST
Posteljnina, brisače
Jedilni pribor, posoda, gost. aparati
Lastna kopalnica
TV z več kot 40-imi programi
Internet (*)
Pisalna miza
Mikrovalovna pečica
Pomivalni stroj
Pralni stroj
Klima
Balkon (B)/Terasa (T)/Loža (L)
Garaža (G)/Privatno parkirišče (P) (*)
Cena/dan (01.04.-01.11.) (Št. oseb)
od 72 € (1-2)
Cena/dan (01.11.-01.04.) (Št. oseb)
od 65 € (1-2)
Cena/teden
od 483 €
Cena/mesec
od 1.190 €
46.050715
14.512447
V primeru najema po mesečni ceni je obvezno doplačilo za končno čiščenje (65 €).

Paket 'prvi zajtrk' v apartmaju; 10 €/ 1 oseba, vsaka dodatna oseba 5 €

Vodeni ogledi mesta Ljubljana v slovenskem, angleškem in ruskem jeziku; 1-5 oseb 70 €, 10% popust za goste v Apartmajih Tour As Ljubljana.

Review:
That's brilliant thank you so much we have loved our stay and we are coming back next year for a week and we will be definitely be staying in your apartment I will leave you excellent feed back on trip advisor see you tomorrow thanks once again.

Lovely apartment, well equipped - the washing machine is a real plus!! The bed is very comfortable & so is the sofa. The location is perfect & the supermarket just around the corner is very handy. Although is a studio it has plenty of storage to keep it clutter free. We were very happy in our stay. Thank you!!

The apartmanet is in a fab location with everything you could need, including a Spar market just around the corner. The people of "Apartmaji sobe" have been very friendly and helpful. We have thoroughly enjoy our stay. :) (from England)
A2S
Poljanska c.
od 65 € za 2 osebi